Bookmaker Bonus

Voorspelling Primera Division – Speelronde 17

Afgelopen weekend hebben we kunnen smullen in de wedstrijd Barcelona tegen Atletico Madrid. Zowel Falcao als Messi wisten te scoren, waarbij de voetballiefhebbers op het puntje van hun stoel hebben gezeten. Real madrid liet (weer) punten liggen en speelde gelijk tegen Espanyol (2-2). Hierdoor heeft Barcelona dertien punten voorsprong en moeten ze hun kleinere broer (Atletico Madrid) voor zich dulden op de ranglijst. Betinfo.nl blikt vooruit op speelronde 17 van de Spaanse Primera Division.

Primera Division wedstrijden speelronde 17

Rayo Vallecano – Levante
Real Sociedad – Sevilla
Espanyol – Deportivo La Coruna
Valencia – Getafe
Atletico Madrid – Celta de Vigo
Real Betis Sevilla – Real Mallorca
Real Valladolid – Barcelona
Osasuna – Granada
Malaga – Real Madrid
Athletic de Bilbao – Real Zaragoza

2
X
1
1
1
1
2
1
X
1

Speel de Betinfo Quiz

Speel de Betinfo Quiz op onze site en win € 10,- gratis wedtegoed bij bookmaker Unibet. Gratis wedden op sport, zonder zelf geld te storten. Beantwoord minimaal 7 van de 10 sportvragen correct en ontvang gratis geld bij Unibet.

Speel de Unibet Quiz en win gratis geld bij Unibet

Wedstrijd van de week: Malaga tegen Real Madrid

Wij hebben de wedstrijd, Malaga tegen Real Madrid, gekozen als wedstrijd van de week. Real Madrid staat derde op de Spaanse ranglijst, waar Malaga volgt met vijf punten achterstand. Wanneer Malaga wint van Real Madrid zullen ze inlopen op de Madrilenen. Een zeer belangrijke en spannende pot! Wij verwachten een doelpuntrijk duel, waarbij een gelijkspel niet uitgesloten is. De dubbele kans voor Malaga (1X) is in onze ogen een zeer interessante weddenschap. Bij Unibet is de quotering het hoogst en krijg je 2,45 (!) voor deze weddenschap.

Voorspelling: Malaga 1X @2,45 (Zet in bij Unibet)

 

Comments are closed.

Scroll To Top