Bookmaker Bonus

Voorspelling Primera Division – Speelronde 16

In Spanje wordt komend weekend de 16e speelronde van de Primera Division gespeeld. Alle twintig clubs komen dit weekend weer in actie. In speelronde 15 wisten twee spelers zich in de kijker te spelen. Zo wist Messi met twee doelpunten het record van Gert Müller te verbreken en scoorde Falcao maar liefst vijf keer(!) in één wedstrijd. Dit weekend beloofd een spannend weekend te worden, aangezien Messi en Falcao het tegen elkaar gaan opnemen. Barcelona tegen Atletico Madrid is dan ook onze wedstrijd van de week.

Primera Division wedstrijden speelronde 16

Getafe – Osasuna
Real Mallorca – Athletic de Bilbao
Granada – Real Sociedad
Sevilla – Malaga
Real Zaragoza – Levante
Valencia – Real Vallecano
Real Madrid – Espanyol
Barcelona – Atletico Madrid
Deportivo La Coruna – Real Valladolid
Celta de Vigo – Real Betis Sevilla

1
X
X
1
2
1
1
1
1
1

Speel de Betinfo Quiz

Speel de Betinfo Quiz op onze site en win € 10,- gratis wedtegoed bij bookmaker Unibet. Gratis wedden op sport, zonder zelf geld te storten. Beantwoord minimaal 7 van de 10 sportvragen correct en ontvang gratis geld bij Unibet.

Speel de Unibet Quiz en win gratis geld bij Unibet

Wedstrijd van de week: Barcelona tegen Atletico Madrid

Zoals gezegd is de ontmoeting tussen Barcelona en Atletico Madrid voor ons de wedstrijd van het weekend. Naast het feit dat twee giganten als Messi en Falcao het tegen elkaar gaan opnemen, is dit ook de wedstrijd tussen de nummer één en twee van de Spaanse competitie. Barcelona gaat met 43 punten aan de leiding en Atletico Madrid lijkt met 37 punten de enige ploeg die nog niet is afgehaakt. Wij van betinfo denken dat het Barcelona weer gaat lukken om drie punten uit te lopen op de directe concurrent. De quotering van 1.27 (bij Unibet) is niet interessant voor een weddenschap. Daarom gaan wij voor de over 2.5 weddenschap.

Voorspelling: Over 2.5 @1,40 (Zet in op Unibet)

 

Comments are closed.

Scroll To Top