Bookmaker Bonus

Voorspelling Premier League – Speelronde 18

In de Engelse Premier League gaat Manchester United aan kop, waar stadsgenoot Manchester City op enige afstand volgt. Het verschil is nog steeds zes punten, waardoor er nog van alles mogelijk is. Op papier lijkt City het komend weekend makkelijk te krijgen tegen Reading, terwijl Manchester United een uitwedstrijd speelt tegen Swansea die het niet slecht doen. Betinfo blikt vooruit op de wedstrijden van komend weekend.

Premier League wedstrijden speelronde 18

Wigan Athletic – Arsenal
Manchester City – Reading
Newcastle United – Queens Park Rangers
Southampton – Sunderland
Tottenham Hotspur – Stoke City
West Bromwich Albion – Norwich City
West Ham United – Everton
Liverpool – Fulham
Swansea City – Manchester United
Chelsea – Aston Villa

2
1
X
1
1
X
2
1
2
1

Speel de Betinfo Quiz

Speel de Betinfo Quiz op onze site en win € 10,- gratis wedtegoed bij bookmaker Unibet. Gratis wedden op sport, zonder zelf geld te storten. Beantwoord minimaal 7 van de 10 sportvragen correct en ontvang gratis geld bij Unibet.

Speel de Unibet Quiz en win gratis geld bij Unibet

Wedstrijd van de week: Tottenham Hotspur tegen Stoke City

Dit weekend bekronen wij de wedstrijd van Tottenham Hotspur tegen Stoke City als wedstrijd van de week. Een belangrijk duel voor beiden, waarbij Tottenham Hotspur zicht heeft op de top drie van de Premier League. Tottenham Hotspur staat nu op plek vier met 29 punten. Dit zijn evenveel punten als Chelsea, die echter een beter doelsaldo hebben en hierdoor op plek drie staan. Stoke City is echter in prima doen en heeft al vijf wedstrijden op rij niet meer verloren. Bij winst zal Stoke City goede zaken doen en zich stevig nestelen in de subtop. Wij verwachten wel dat Tottenham Hotspur gaat winnen, aangezien dit team beter is. Op individuele kwaliteit zullen ze het duel naar zich toe trekken. Bij Bookmaker Bwin vonden wij een quotering van 1,60 als je inzet op Tottenham Hotspur. Een prima odd om te spelen.

Voorspelling: Tottenham Hotspur @1,60 (Zet in bij Bwin)

 

Comments are closed.

Scroll To Top