Bookmaker Bonus

Voorspelling Eredivisie – Speelronde 18

Met nog één wedstrijd voor de boeg, kunnen de spelers van de Nederlandse Eredivisie bijna met vakantie. De winterstop staat voor de deur, maar eerst moet speelronde 18 nog worden gespeeld. Na puntverlies van PSV in Nijmegen, is de top van de Eredivisie enorm spannend. Dit weekend wordt bepaald welke club als koploper de winterstop in gaat. PSV, FC Twente, Ajax en Vitesse maken kans om koploper te worden.

Eredivisie wedstrijden speelronde 18

AZ – FC Twente
SC Heerenveen – Vitesse
Heracles Almelo – PEC Zwolle
ADO Den Haag – NEC
NAC Breda – PSV
FC Utrecht – Ajax
RKC Waalwijk – Willem II
Feyenoord – FC Groningen
VVV-Venlo – Roda JC

X
X
1
1
X
2
1
1
1

Speel de Betinfo Quiz

Speel de Betinfo Quiz op onze site en win € 10,- gratis wedtegoed bij bookmaker Unibet. Gratis wedden op sport, zonder zelf geld te storten. Beantwoord minimaal 7 van de 10 sportvragen correct en ontvang gratis geld bij Unibet.

Speel de Unibet Quiz en win gratis geld bij Unibet

Wedstrijd van de week: FC Utrecht tegen Ajax

Wij hebben de wedstrijd tussen FC Utrecht tegen Ajax verkozen tot wedstrijd van de week. Voor FC Utrecht een zeer belangrijke wedstrijd. Bij winst kan FC Utrecht eventueel aanhaken bij de ploegen boven zich en houdt het een flinke voorsprong op NEC Nijmegen, daarnaast zal FC Utrecht altijd willen winnen van Ajax. In de laatste zeven ontmoetingen wist FC Utrecht vier keer te winnen van Ajax, waarbij de 6-4 overwinning bij ons in het geheugen gegrift staat. Toch denken wij dat Ajax deze ontmoetingen zal gaan winnen. Ajax heeft haar achterstand op PSV terug laten lopen tot slechts één punt en is in zeer goede doen. Ondanks dat FC Utrecht ook in vorm is, zal de individuele kwaliteiten bij Ajax de doorslag geven. Op dit moment zijn de quoteringen niet vrijgegeven. Wanneer dit het geval is, zoeken wij voor u de hoogste odd.

Voorspelling: Ajax wint

 

Comments are closed.

Scroll To Top