Bookmaker Bonus

Voorspelling Eredivisie – Speelronde 17

Met nog twee wedstrijden voor de winterstop wordt komend weekend de 17e speelronde gespeeld in de Nederlandse Eredivisie. Na speelronde 16 staat PSV weer aan kop van de Nederlandse voetbalcompetitie. Vitesse en FC Twente volgen op slechts twee punten, waarna Ajax en Feyenoord hun opwachting maken. In speelronde 17 staan er geen topwedstrijden of klassiekers op het programma. Betinfo blikt vooruit en voorspelt alle wedstrijden uit de Eredivisie.

Speel de Betinfo Quiz

Speel de Betinfo Quiz op onze site en win € 10,- gratis wedtegoed bij bookmaker Unibet. Gratis wedden op sport, zonder zelf geld te storten. Beantwoord minimaal 7 van de 10 sportvragen correct en ontvang gratis geld bij Unibet.

Speel de Unibet Quiz en win gratis geld bij Unibet

Wedstrijd van de week: Feyenoord tegen ADO den Haag

De wedstrijd tussen Feyenoord en ADO den Haag is misschien wel de meest interessante wedstrijd van dit weekend. Feyenoord is nog steeds in de race voor het landskampioenschap, terwijl ADO den Haag de aansluiting kan maken met de subtop. Wij verwachten een harde wedstrijd, waarbij Feyenoord aan het langste eind gaat trekken. Bij bookmaker Unibet is Feyenoord ook de favoriet en krijgen ze een quotering van 1.45. In onze ogen een prima odd om te spelen of om mee te nemen in een combo.

Voorspelling: Feyenoord wint (Zet in op Unibet)

Eredivisie wedstrijden speelronde 17

2
X
1
1
2
1
1
1
2

FC Twente – Heracles Almelo
PEC Zwolle – AZ
Roda JC – NAC
FC Groningen – VVV Venlo
NEC – PSV
FC Utrecht – sc Heerenveen
Feyenoord – ADO den Haag
Vitesse – RKC Waalwijk
Willem II – Ajax

 

Comments are closed.

Scroll To Top