Gratis wedden bij Unibet

Heb jij de beste EK2012 tips en voorspellingen

Met nog maar enkele dagen te gaan, komt het Europees Kampioenschap in Polen en Oekraïne wel heel dichtbij. De bookmakers zijn er klaar voor, want de weddenschappen voor de eerste wedstrijden staan online. Tijd om te gaan profiteren van je eigen kennis en hier geld aan te verdienen. Sinds kort werkt Betinfo.nl samen met We Love Betting (vanaf nu WLB), wat de ideale en meest veilige manier van wedden op sport is.

Veilig wedden op sport

WLB is een website waar je met virtueel geld tegen de bookmakers kunt spelen. Op WLB maak je een account aan, waardoor je kunt inloggen en wedtips kunt schrijven. Dit kun je geheel in je eigen stijl doen. Per wedtip kun je een bookmaker kiezen, die op dat moment de hoogste quotering biedt. Door virtueel geld (stakes) in te zetten, lijkt het net of je de weddenschap echt speelt. Op deze manier kun je jouw statistieken bij houden voor het wedden op sport, en loop je geen risico om geld te verliezen. WLB is de ideale manier van wedden op sport, voor mensen die dit nog nooit gedaan hebben. Wanneer je niet precies weet hoe je moet inzetten bij de bookmakers, is het altijd fijn wanneer je kunt oefenen met wedden op sport. Dit is dus mogelijk op WLB.

EK 2012 voorspellingen op WLB

Met het Europees Kampioenschap op komst, is het ideaal om te gaan spelen op WLB. Er staan leuke voetbalwedstrijden op het programma en je kunt het extra spannend maken door in te zetten. De spanning of jouw voorspelling uit komt en je zo je virtuele saldo kan laten groeien. Lukt het jou om in de top 10 van beste tipgevers van de maand te komen?! Laat zien dat jij de beste bent!

Klik hier om een account aan te maken op WLB

Betinfo forum spaaractie: Spaar voor gratis wedtegoed

Wil jij gratis wedden op sport? Dat kan met het forum van WLB en Betinfo. Door berichten te plaatsen op ons forum spaar je automatisch voor gratis wedtegoed. Zo kun je tot 50 euro per bookmaker sparen, wat je 200 euro kan opleveren. Er doen namelijk vier bookmakers mee aan deze actie: Unibet, Bwin en William Hill. Meld je aan op ons forum en spaar mee voor gratis wedtegoed.

Gratis wedden op sport bij Unibet, Bwin, Bet-at-Home of William Hill

Gerelateerde berichten:

 1. Voorbeschouwing Sevilla – Villarreal
  Dit weekend wacht een topper in de Spaanse Primera Division. De ontmoeting tussen Sevilla en Villarreal staat altijd garant voor een prachtige wedstrijd. Echter is Villarreal uit vorm en beloofd het een saaie pot te worden. Door geld in te...
 2. Voorbeschouwing Liverpool – Brighton & Hove
  Liverpool is op en top gemotiveerd om de volgende ronde van de FA Cup te bereiken. Na het uitschakelen van Oldham Athletic en Manchester United wacht nu een relatief zwakke tegenstander: Brighton & Hove Albion. Dit team staat in de...
 3. Voorbeschouwing AZ- SC Heerenveen
  1 van de 2 toppers in de Eredivisie vindt plaats in Alkmaar waar nummer 2, AZ, het opneemt tegen nummer 3, SC Heerenveen. Is AZ nog fit genoeg na het Europese duel met Anderlecht? AZ wist afgelopen donderdag knap te...
 4. Voorbeschouwing Newcastle United – Wolverhampton Wanderers
  Newcastle United is weer terug op volle oorlogssterkte. Demba Ba en Cissé keerden al terug van de Afrika Cup en nu is ook Tiote weer terug. De Afrikaanse middenvelder is terug van de Afrika Cup en is een belangrijke schakel...
 5. Voorbeschouwing AA Gent – Bergen
  AA Gent heeft dringend punten nodig om zijn rangschikking te verbeteren voordat de playoffs van start gaan. De laatste wedstrijden verliepen moeizaam en veel punten werden verspeeld door een dalend vormpeil en interne strubbelingen met El Ghanassy die weer schermde...

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.