Gratis wedden bij Unibet

Betinfo terug op Twitter

Na een korte periode van afwezigheid zal Betinfo.nl weer actiever gaan worden. Natuurlijk hebben wij achter de schermen niet stil gezeten en de meeste van jullie zullen de laatste weken al wat kleine veranderingen hebben gezien. Vandaag is er weer een verandering bijgekomen, aangezien we over zijn gegaan op een nieuw Twitter account. Hiervoor hebben we gekozen, omdat we in de toekomst zullen gaan samenwerken met We Love Betting. Deze site zal onze wedtips gaan beheren, waar wij ons gaan focussen op informatieve artikels. Hierover zal snel meer informatie volgen.

Volg Betinfo.nl op Twitter en blijf op de hoogte

Gerelateerde berichten:

 1. Betinfo zoekt schrijvers
  Betinfo.nl is op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om voor Betinfo te komen schrijven. Weet jij veel van een bepaalde sport of ben jij thuis in het wedden op sport, mail dan snel naar betinfo.nl en wordt...
 2. Betinfo op Twitter
  Ook Betinfo gaat met de tijd mee. Zo is Betinfo vandaag de dag ook op Twitter te volgen. De laatste updates en artikelen zijn direct op Twitter zichtbaar, maar ook de medewerkers van Betinfo.nl zijn daar te volgen. Volg Betinfo...
 3. Betinfo Twittert weer
  Het heeft even geduurd, maar het Twitter probleem is eindelijk opgelost. Vanaf vandaag zullen al onze artikelen weer verschijnen op Twitter. Wil je dus niets missen, meld je dan aan op onze twitter. Follow us, betekend dat je op de...
 4. Betinfo.nl op Facebook!
  Betinfo heeft een duik genomen in de wereld van Social Media. Daar waar we eerder aan de slag zijn gegaan met een Twitter account, hebben we vanaf vandaag ook een Facebook account. Via deze media, kun je altijd op de...
 5. Nieuw Betinfo forum is online
  Na een paar dagen offline geweest te zijn met het forum, is het dan eindelijk zover. We hebben het forum van Betinfo.nl in een nieuw jasje gestoken. Hier hebben we voor gekozen aangezien onze vorige forumsoftware in onze ogen beperkt...

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.


William Hill Sports