Bookmaker Bonus

Voorbeschouwing Valencia – Sevilla

Dit weekend staat er in de Spaanse Primera Division een zeer mooie pot voetbal op het programma. Valencia zal het in eigen huis opnemen tegen Sevilla. Gezien de ranglijst lijkt het verschil tussen beiden ploegen groter dan ooit, maar in een onderling duel weet je het maar nooit. Betinfo.nl blikt vooruit op de wedstrijd die gaat komen.

Valencia staat stevig op de derde plaats van de ranglijst en heeft een flink gat met de nummer twee en vier. Echter is het verschil met de concurrentie nog niet groot genoeg om achterover te leunen, winst op Sevilla is dus zeer belangrijk. Met Sevilla gaat het dit jaar niet helemaal zoals verwacht. Ze staan nu op plek 11 en hebben slechts drie punten voorsprong op plek 17. Wanneer Sevilla deze wedstrijd verliest, is de kans aanwezig dat ze een vrije val naar beneden zullen maken.

De bookmakers hebben Valencia aangewezen als favoriet en wij sluiten ons daarbij aan. Bij William Hill staat de quotering op 1,85, wat een mooie odd is om op in te zetten. Bij Betfair vinden we de hoogste odd voor Sevilla. Wanneer je denkt dat Sevilla deze wedstrijd gaat winnen, dan is dit goed voor een odd van 4,80! Echter hebben wij hier geen vertrouwen in. Dit wordt versterkt met de statistieken van Sevilla. In de laatste vijf uitwedstrijden wist Sevilla geen enkele wedstrijd te winnen (slechts één keer gelijk). Sterker nog, Sevilla wist dit seizoen pas één uitwedstrijd te winnen! Wij adviseren dan ook om in te zetten op Valencia.

Wedtip: Valencia @1.85 (6/10 bij William Hill)

Gratis wedtegoed voor je reactie

Door berichten te plaatsen op het forum van Betinfo.nl, verdien jij gratis geld om in te zetten bij Unibet. Deze actie geldt voor iedereen, dus ook voor de mensen die al in bezit zijn van een Unibet account. Verdien tot €50,- gratis wedtegoed door te reageren op artikels, het plaatsen van tips en het praten over wedden op sport. Ga naar ons forum en doe mee met deze actie.

Comments are closed.

Scroll To Top