Bookmaker Bonus

Voorbeschouwing Roda JC – De Graafschap

Zaterdagavond om 19:45 is de aftrap van Roda JC – De Graafschap in het Limburgse Parkstad Limburg Stadion.

Roda Jc heeft van zijn laatste 4 thuis wedstrijden gewonnen en wist daarbij 3 keer de nul te houden. Roda JC heeft de meest efficiënte aanval in de Eredivisie (19,12 procent van alle kansen mondt uit in een doelpunt).
De Graafschap heeft zijn laatste 7 wedstrijden in de Eredivisie niet meer gewonnen. De Graafschap heeft na VVV-Venlo de meest gepasseerde defensie van alle clubs in de Eredivisie (vijftig tegengoals). Daarbij heeft De Graafschap niet meer in Kerkrade gewonnen sinds 2001 toen werd het 0-1 voor De Graafschap.

Volgens de kenners gaat Roda JC deze wedstrijd makkelijk winnen. Daar sluiten wij ons bij aan. Verder zal Roda JC bij deze wedstrijd werken aan hun doelsaldo. En proberen geen doelpunt tegen te krijgen. dus hierbij de volgende wedtips.

Wedtip: Roda JC to win (10/10 1.32 Betsson)
Wedtip: Roda JC (0-1) @ 1,80 (7/10 Bwin)
Wedtip: Roda JC – De Graafschap over 2,5 goals @ 1,50 (5/10 Bwin)
Wedtip: Roda JC – De Graafschap over 3,5 goals @ 2,20 (3/10 Bwin)
Wedtip: Both teams to score: no @ 1,90 ( 2/10 Bwin)

Bovenstaande wedtip werd geschreven door een van de bezoekers van Betinfo.nl. Door op onderstaande ‘button’ te klikken, kun je zelf ook een wedtip toevoegen. Schrijf je eigen artikel en wij plaatsen deze op Betinfo.nl. Tips moet je niet voor jezelf houden, maar delen met elkaar.

Gratis wedtegoed voor je reactie

Door berichten te plaatsen op het forum van Betinfo.nl, verdien jij gratis geld om in te zetten bij Unibet. Deze actie geldt voor iedereen, dus ook voor de mensen die al in bezit zijn van een Unibet account. Verdien tot €50,- gratis wedtegoed door te reageren op artikels, het plaatsen van tips en het praten over wedden op sport. Ga naar ons forum, lees de voorwaarden en doe mee met deze actie.

Comments are closed.

Scroll To Top