Bookmaker Bonus

Voorbeschouwing Real Betis Sevilla – Getafe

In Spanje maakt men zich op voor speelronde 24 van de Primera Division. Real Betis Sevilla neemt het in eigen huis op tegen Getafe.

Aan het begin van het seizoen hadden we niet kunnen voorspellen dat Getafe onder Real Betis Sevilla zou staan op de ranglijst. Echter doet Real Betis Sevilla het aardig goed en pakt het regelmatig de punten, terwijl Getafe veel punten verliest. Dit weekend staan ze tegenover elkaar en wordt het een zeer spannende wedstrijd. De bookmakers denken dat Real Betis Sevilla deze wedstrijd kan winnen, maar ze zijn hierin niet zeer overtuigend. Zo staat de odd van Real Betis Sevilla op 2,10 bij Interwetten. Wanneer je voorspelt dat Real Betis Sevilla deze wedstrijd wint, verdubbel je de inzet.

In de laatste vijf thuiswedstrijden wist Real Betis Sevilla er drie te winnen (1x gelijk en 1x verloren). Deze statistieken zijn echter precies gelijk aan de laatste vijf uitwedstrijden van Getafe. We kunnen dus stellen dat ze aan elkaar gewaagd zijn. Echter had Real Betis Sevilla een zwaarder programma met Valencia, Sevilla en Athletic de Bilbao. Met deze feiten en het thuisvoordeel, zien wij Real Betis Sevilla winnen van Getafe.

Wedtip: Real Betis Sevilla @2.10 (6/10 bij Interwetten)

Gratis wedtegoed voor je reactie

Door berichten te plaatsen op het forum van Betinfo.nl, verdien jij gratis geld om in te zetten bij Unibet. Deze actie geldt voor iedereen, dus ook voor de mensen die al in bezit zijn van een Unibet account. Verdien tot €50,- gratis wedtegoed door te reageren op artikels, het plaatsen van tips en het praten over wedden op sport. Ga naar ons forum en doe mee met deze actie.

Comments are closed.

Scroll To Top