Bookmaker Bonus

Voorbeschouwing Rayo Vallecano – Real Madrid

De koploper van de Spaanse Primera Division mag dit weekend een uitwedstrijd spelen tegen Rayo Vallecano. Eigenlijk is dit gewoon een thuiswedstrijd, aangezien het in Madrid is. Betinfo.nl blikt vooruit op deze wedstrijd en geeft je de tips om op te wedden.

Rayo Vallecano doet het als promovendus enorm goed en staat op plek 8. Voor een promovendus is dit enorm knap. Opvallend is het feit, dat Rayo Vallecano meer punten met uitwedstrijden wist te behalen, dan in eigen huis. Nu mogen ze het opnemen tegen Real Madrid, en dat zal een zeer lastige tegenstander worden. Real Madrid won vijf van de laatste vijf uitwedstrijden en niemand lijkt ze nog tegen te kunnen houden. Ze zijn tot op het bot gemotiveerd om alle wedstrijden te winnen. Dit zou namelijk betekenen dat ze landskampioen worden in de wedstrijd voor de ontmoeting met Barcelona. Wanneer ze als landskampioen naar Barcelona moeten, dan moeten de spelers van Barcelona een erehaag maken. Deze vernedering zal ervoor zorgen dat Real Madrid kost wat kost alle wedstrijden wilt winnen.

Ondanks de lage quotering voor Real Madrid (@1,40 bij William Hill), is het wel interessant om hierop in te zetten. Daarnaast is het interessant om in te zetten op de ‘both to score’ weddenschappen. Regelmatig komt Real Madrid op achterstand, waarna het nog met grote cijfers weet te winnen.

Wedtip: Real Madrid @1.40 (6/10 bij William Hill)
Wedtip: Both to score @170 (6/10 bij Unibet)

Gratis wedtegoed voor je reactie

Door berichten te plaatsen op het forum van Betinfo.nl, verdien jij gratis geld om in te zetten bij Unibet. Deze actie geldt voor iedereen, dus ook voor de mensen die al in bezit zijn van een Unibet account. Verdien tot €50,- gratis wedtegoed door te reageren op artikels, het plaatsen van tips en het praten over wedden op sport. Ga naar ons forum en doe mee met deze actie.

Comments are closed.

Scroll To Top