Bookmaker Bonus

Voorbeschouwing Excelsior – Ajax

Zondagmiddag staat in de Eredivsie de wedstrijd Excelsior tegen Ajax op programma.

Na de overwinning van Ajax afgelopen week in de Europa League heeft iedereen in Amsterdam weer hoop. helaas is Ajax dan niet door maar het spel tegen Manchester United was veruit goed. Ajax zal zich nu geheel moeten gaan richten op de competitie die nu o zo belangrijk gaat worden.

Dan even over Excelsior thuis gaat het de laatste wedstrijden weer goed er werd gewonnen tegen VVV en NAC Breda thuis. Excelsior kent een Klassering van de 17de plaats en Ajax kent een Klassering van de 6de plaats.
Ajax zal nu alles moeten geven om de competitie volgens de bookmakers gaat Ajax dan ook winnen bij Excelsior wij sluiten ons daar bij aan.

Wedtip: Ajax to win @1.30 (5/10 bij Bet-at-Home)

Bovenstaande wedtip werd geschreven door een van de bezoekers van Betinfo.nl. Door op onderstaande ‘button’ te klikken, kun je zelf ook een wedtip toevoegen. Schrijf je eigen artikel en wij plaatsen deze op Betinfo.nl. Tips moet je niet voor jezelf houden, maar delen met elkaar.

Gratis wedtegoed voor je reactie

Door berichten te plaatsen op het forum van Betinfo.nl, verdien jij gratis geld om in te zetten bij Unibet. Deze actie geldt voor iedereen, dus ook voor de mensen die al in bezit zijn van een Unibet account. Verdien tot €50,- gratis wedtegoed door te reageren op artikels, het plaatsen van tips en het praten over wedden op sport. Ga naar ons forum, lees de voorwaarden en doe mee met deze actie.

Comments are closed.

Scroll To Top