Gratis wedden bij Bwin

Gratis wedtegoed sparen bij Unibet

In samenwerking met Unibet, hebben we een nieuwe actie op touw gezet. Hiermee willen we jullie de mogelijkheid geven om gratis te wedden bij Unibet, maar hopen we ook op een actiever forum. Normaal hebben we alleen acties voor nieuwe Unibet leden, maar deze actie geldt ook voor bestaande Unibet leden.

Vanaf vandaag kun je meedoen aan de actie, om gratis geld te winnen bij Unibet. Hiervoor hoef je alleen maar berichten te plaatsen op ons forum. Elk bericht is geld waard, wat je na een X aantal posts kunt uitkeren.

50 berichten = 5 euro freebet
100 berichten = 10 euro freebet
200 berichten = 20 euro freebet
1000 berichten = 50 euro freebet

Door berichten te plaatsen loopt de teller dus vanzelf op. Je kunt er voor kiezen om na 50 berichten je wedtegoed uit te laten betalen, of om door te sparen tot een hoger bedrag. Maak deze keuze verstandig, aangezien je maar één keer gratis wedtegoed kunt innen voor deze actie. We hebben een gelimiteerde prijzenpot, dus op = op! Maar wees gerust, er kunnen minimaal 50 deelnemers in de prijzen vallen!

Start vandaag nog met het aanmaken van nieuwe topics, het reageren op andere en het plaatsen van je eigen wedtips. Zorg ervoor dat het een levendig forum wordt, waardoor jullie beloond worden met gratis wedtegoed. Let er wel op, dat we controleren op SPAM. Berichten moeten wel voorzien zijn van een inhoudelijke reactie. Wij nemen geen genoegen met berichten waarin één woord staat of slechts één smiley.

Hoe kan ik meedoen?

Reageer in dit topic, dat je mee wilt doen, en wij noteren de huidige stand van je berichtenteller. Vanaf het moment dat je onze goedkeuring hebt, gaat de meting in. Hierover zul je bericht krijgen via een prive bericht. Op dat moment zie je een getal in je profiel genaamd Unibet post count. Dit is het aantal berichten waarmee je de actie gestart bent. Als je op den duur je Unibet post count van je (op dat moment) huidige berichten aftelt, weet je hoeveel berichten je geplaatst hebt binnen de actie.

Spelregels

 • Elke member kan maar één keer deelnemen aan deze actie, en hier zullen we op controleren. In het geval van fraude, zal je uitgesloten worden van deelname.
 • Elke deelnemer kan maar één keer een gekozen bedrag uit laten keren.
 • Elk bericht wordt op inhoud gecontroleerd en moet van waarde zijn.
 • De actie start pas wanneer jij je hebt aangemeld en goedkeuring hebt gehad via prive bericht.
 • Nieuwe Unibet leden kunnen maximaal €100,- verdienen bij Unibet
 • Wanneer je bijv. 475 berichten hebt, kun je altijd kiezen om alsnog te gaan voor het eerdere bedrag (200 berichten = €20,-)

€100,- gratis wedtegoed verdienen!?

Als je nog niet in het bezit bent van een Unibet account, dan maak je eigenlijk kans op €100,- gratis wedtegoed! Dit kan dankzij de welkomsbonus van €50,- in combinatie met de €50 euro die je kunt verdienen op het forum van Betinfo.nl. Dus nieuwe Unibet leden hebben dubbel voordeel!

Maak snel Unibet account aan en ga voor de €100,-

Gerelateerde berichten:

 1. WK Quiz – Win gratis wedtegoed!
  Naast onze WK Pool heeft Betinfo.nl nog een actie rond het Wereld Kampioenschap in Zuid Afrika. Tot aan het einde van het WK 2010 maak je kans om gratis wedtegoed te winnen. Beantwoord minimaal 7 van de 10 vragen goed,...
 2. Gratis wedden op sport
  Betinfo.nl heeft met Bet-at-Home een sponsor gevonden voor BeBeWe. Een leuke bookmaker, die vrij onbekend is op de Nederlandse markt. En dit is zonde, want deze bookmaker komt goed uit onze test (zie review). En om dit te vieren, mogen...
 3. Social media followers worden beloond met gratis geld!
  Aan het begin van dit seizoen hadden we een actie met bookmaker Bwin, waarbij je kans maakte op 10 euro gratis wedtegoed. Dit betekent, dat je kans maakte om gratis te wedden op sport bij Bwin. Deze actie was echter...
 4. Gratis gokken bij Unibet
  Bookmaker Unibet heeft een prachtige actie in de maand december. Elke dag maak je kans op Freespins in het casino van Unibet. Dit doen ze door middel van een adventskalender. Alle dagen van december mag je een hokje openmaken, waarachter...
 5. Gratis 50 euro wedtegoed bij bookmaker naar keuze
  Het nieuwe jaar is begonnen en 2012 zal in het teken staan van wedden op sport. Natuurlijk is de decembermaand veel te duur uitgevallen, waardoor je niet veel geld kunt missen. Betinfo.nl heeft hiervoor de oplossing, want wij geven gratis...

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.


Gratis wedden bij Bet-at-Home


William Hill Sports