Bookmaker Bonus

Gratis 50 euro wedtegoed bij bookmaker naar keuze

Het nieuwe jaar is begonnen en 2012 zal in het teken staan van wedden op sport. Natuurlijk is de decembermaand veel te duur uitgevallen, waardoor je niet veel geld kunt missen. Betinfo.nl heeft hiervoor de oplossing, want wij geven gratis wedtegoed weg. Like ons op Facebook en maak kans op een freeroll van 50 euro!

Betinfo liken op Facebook is niet alleen interessant als je in aanmerking wilt komen voor mooie prijzen, maar ook als je op de hoogte wilt blijven van de beste wedtips. Je krijgt direct melding omtrent de nieuwste artikels op Betinfo.nl. Hoe sneller je op de hoogte bent van de beste weddenschappen, des te hoger de quotering is. Hoe meer mensen inzetten op een weddenschap, des te lager de odd zal droppen. Wanneer de 250ste liker zich heeft gemeld, verloten wij 50 euro die je kunt besteden bij een bookmaker naar keuze.

Zegt het voort en zorg dat die 250ste liker snel bereikt is.

Klik hier om naar de Facebook pagina van Betinfo te gaan.

Comments are closed.

Scroll To Top