Gratis wedhandleiding

Schrijf je nu in!

Betinfo Quiz


Op Betinfo.nl kun je gratis €10,- wedtegoed winnen. Maak de Quiz en win dat geld!

Start de Quiz
Gratis wedden bij Bet-at-Home

Likers worden beloond met prijzen

Facebook is een prachtig sociaal medium om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes of de leukste acties. Op onze Facebook worden likers beloond met mooie prijzen. Op dit moment hebben we meer dan 50 ‘likers’ en gaan we richting de 100. Wanneer we de 100 ‘likers’ hebben bereikt op Facebook, dan verloten we een mooie prijs.

Wanneer we de 100 ‘likers’ hebben bereikt op Facebook verloten we een prijs ter waarde van €450,- die je kunt besteden met 10 vrienden. In samenwerking met LinkEvents.nl mogen we een dagje uit weggeven. Samen met 10 tien vrienden beleef je een leuke dag uit. En je mag zelf kiezen welke activiteit LinkEvents.nl voor jou organiseert. Kortom, tijd om Betinfo te ‘liken’op Facebook.

Het dagje uit is niet de enige prijs die je op onze Facebook kunt winnen. Zo hebben we ook een Quiz op Facebook. Bij deze Quiz kun je 10 euro wedtegoed winnen bij Bet-at-Home. Beantwoord 7 van de 10 vragen goed, en je wint 10 euro wedtegoed. Like ons op Facebook en profiteer van onze nieuwtjes en leuke prijzen.

Met vriendelijke groet,
Het Betinfo Team


  • RSS
  • Facebook
  • Twitter