Gratis wedhandleiding

Schrijf je nu in!

Betinfo Quiz


Op Betinfo.nl kun je gratis €10,- wedtegoed winnen. Maak de Quiz en win dat geld!

Start de Quiz

Krijg gratis 20 euro bij 888sports

Informatie Bwin mobiel wedden

Een smartphone is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij, en gelukkig spelen de bookmakers hier handig op in. Zo ook bookmaker Bwin, die een applicatie heeft gelanceerd voor alle smartphones met het Android besturingssysteem. Met deze applicatie van Bwin, kun je live inzetten op verschillende sportwedstrijden naar keuze. Wedden vanaf je mobiel is de nieuwste methode om snel nog in te zetten op een wedstrijd naar keuze. Betinfo.nl maakt een overzicht van de bookmakers die deze manier van wedden als dienst aanbieden. In dit artikel wordt het mobiel wedden van Bwin uitgelegd.

Met de Android applicatie van Bwin, kun je als sportbetter inzetten op alle wedstrijden die live aan de gang zijn. Hierin zit ook direct een (klein) nadeel, aangezien je alleen op live wedstrijden kunt inzetten. Echter mag dit de pret niet drukken, aangezien ze veel wedstrijden aanbieden. Zo kun je live inzetten op de grootste wedstrijden als de Champions League finale, maar ook op de simpele tweede divisie wedstrijden. De mobiele applicatie van Bwin biedt niet alleen voetbalwedstrijden aan, maar ook verschillende andere sporten. Dus wanneer je graag inzet op verschillende sportweddenschappen, maar je bent niet in de gelegenheid om achter je computer te kruipen, dan biedt deze applicatie uitkomst!

Aan de slag met Bwin mobiel

De Bwin applicatie is (nog) niet verkrijgbaar op de Android market. Bwin biedt op dit moment haar applicatie aan via een eigen download pagina. Indien je in bezit bent van een Android telefoon, dan kun je direct deze applicatie downloaden. Om te downloaden ga je met je mobiel naar: http://wap.bwin.com/liveapp

Ben je niet in bezit van een smartphone met Android, dan is deze applicatie helaas niet voor jouw telefoon beschikbaar. Mocht je toch internet op je telefoon hebben, dan biedt Bwin wel een simpele oplossing. Ze hebben een website gemaakt, die telefoon vriendelijk is. Zo min mogelijk plaatjes en des te meer weddenschappen. Op deze manier is mobiel wedden bij Bwin voor iedereen toegankelijk. Om naar de mobiele versie van Bwin te gaan klik je hier.

Betinfo.nl wenst je veel succes met het live mobiel wedden bij Bwin!