HOT TIPS
Home / Wed informatie / Bookmaker informatie / Informatie Unibet mobiel wedden

Informatie Unibet mobiel wedden

Tegenwoordig hoef je de computer of laptop niet meer aan te zetten om te kunnen wedden op sport. Wedden vanaf je mobiel is de nieuwste methode om snel nog in te zetten op een wedstrijd naar keuze. Betinfo.nl maakt een overzicht van de bookmakers die deze manier van wedden als dienst aanbieden. In dit artikel wordt het mobiel wedden van Unibet uitgelegd.

Aan de slag met Unibet mobiel

Wanneer je in bezit bent van een smartphone waarbij je op internet kunt, dan kun je altijd gebruik maken van Unibet mobiel. Het enige dat je nodig hebt is een user account bij Unibet. Ben je nog niet in bezit van een account bij Unibet, dan raden we jou aan om dat via onderstaande link te doen. Hierdoor krijg je tot 50 euro gratis bovenop je eerste storting. Wil je het eerst gratis proberen zonder zelf te hoeven storten, dan kun je ook meedoen aan onze Quiz. Hierbij kun je 15 euro gratis wedtegoed winnen.

Een smartphone kan draaien op verschillende platformen. Zo heb kun je een Android of Iphone hebben, maar ook nog een smartphone die internetverbinding heeft via WAP. Deze drie kennen dezelfde manier om te werken met Unibet mobiel.

- Unibet Android:
Om te starten, ga naar m.unibet.com in de internet browser van jouw Android toestel en volg de instructies.

- Unibet iPhone:
Om te starten, ga naar m.unibet.com in de internet browser van de iPhone en volg de instructies.

- Unibet WAP:
Om te starten, ga naar m.unibet.com in de internet browser van je mobiel en volg de instructies.

De instructies voor het wedden via m.unibet.com is zeer makkelijk. Je hoeft alleen maar in te loggen, en dan kun je al opzoek gaan naar de weddenschappen die je wilt gaan spelen (mits er geld op je account staat).

De smartphones die draaien met een Java applet, waarbij je een speciaal bestand moet downloaden. Dit bestand staat op de website van Unibet en deze installeer je op je telefoon. Om deze applicatie te kunnen downloaden, moet je op de site van Unibet inloggen en dan bij de tab ‘mobiel wedden’ je telefoon nummer invoeren.

Unibet Java:
- Voer je mobiele number (zonder de eerste 0) en de landcode in, in onderstaand vak. Klik op de ”Download” knop.
- Je ontvangt een sms met een link op je mobiel. Klik op deze link en de Java applicatie zal starten met downloaden.
- Zodra de toepassing is gedownload, zal een Unibet-pictogram wordt weergegeven op je gsm. Klik op het pictogram om toegang te krijgen tot Unibet Mobiel.

Wedden met Unibet mobiel

Het wedden met Unibet mobiel is erg makkelijk. Wanneer je gewend bent met het wedden op de website van Unibet, kun je ook met de mobiele versie overweg. Alles is volledig Nederlandstalig, en de weddenschappen die online zijn te vinden, vindt je ook op je mobiel. Het is zelfs mogelijk om live te wedden op de verschillende weddenschappen.

Betinfo.nl wenst je veel succes met het mobiel wedden bij Unibet!

Scroll To Top