Bookmaker Bonus

De Draw No Bet weddenschap – DNB

In dit artikel leggen we de Draw No Bet (DNB) weddenschap uit. Een zeer eenvoudige manier van wedden op sport, waarmee je een bepaald risico kan indekken. Het is een soort weddenschap die bij verschillende sporten ingezet kan worden, maar wordt bij het wedden op voetbal het meest gebruikt.

Draw No Bet (DNB)

Deze wedterm betekent letterlijk ‘Gelijkspel Geen Weddenschap’. Hierdoor weet je direct dat deze weddenschap iets met een gelijkspel van doen heeft. Bij de DNB zet je in op het team waarvan je denkt dat het gaat winnen. Wanneer dit team ook wint, dan win je de weddenschap. Wanneer de wedstrijd uiteindelijk eindigt in een gelijkspel, dan krijg je de inzet weer terug. De weddenschap is uiteraard fout, wanneer het andere team wint. Met de DNB bouw je dus een extra zekerheid in je weddenschap. De DNB lijkt erg veel op de Double Chance bet. Het verschil zit ‘m echter in de quotering. De quotering van een DNB weddenschap is hoger dan een Double Chance bet.

Uitleg DNB

Normaal gesproken kun je bij een single bet inzetten op 3 verschillende winnaars. Team 1, Team 2 of een gelijkspel. Bij de DNB weddenschap wordt dit beperkt tot 2 opties:

- Team 1 / Gelijkspel
- Team 2 / Gelijkspel

DNB voorbeeld

Sparta Rotterdam – Feyenoord 7,50 4,20 1,42

Bij deze wedstrijd bieden de bookmakers 7,50 voor de overwinning van Sparta Rottedam, 4,20 voor een gelijkspel en als Feyenoord wint krijg je een quotering van 1,42. We kunnen wel stellen dat de bookmaker denkt dat Feyenoord favoriet is. Echter heb jij het vermoeden dat Sparta Rotterdam deze wedstrijd wel eens kan winnen, omdat ze in topvorm zijn. Dan is een quotering van 7,50 enorm aantrekkelijk, maar dankzij die hoge quotering kan je ook naar een weddenschap zoeken met minder risico. De DNB weddenschap is zo’n weddenschap.

Sparta Rotterdam DNB @ 5,80
Feyenoord DNB @ 1,12

Op deze manier heb je het risico van een eventueel gelijkspel weg gehaald. Wanneer deze wedstrijd in een gelijkspel eindigt, dan krijg je de inzet weer terug.

  • We zetten 100 euro in op Sparta Rotterdam DNB en de uitslag wordt uiteindelijk 1-0. In dat geval wordt er 580 euro uitgekeerd en hebben we 480 euro winst.
  • We zetten 100 euro in op Sparta Rotterdam DNB en de uitslag wordt uiteindelijk 1-1. In dit geval wordt de 100 euro inzet weer teruggestort en heb je geen winst of verlies.
  • We zetten 100 euro in op Sparta Rotterdam DNB en de uitslag wordt uiteindelijk 0-1. In dit geval verliezen we de weddenschap en hebben we 100 euro verlies.

Betinfo forum

Voor meer informatie is het soms raadzaam om een kijkje te nemen op ons forum. Hier lopen veel mensen rond die direct een vraag kunnen beantwoorden. Bij twijfel over hoe een weddenschap te spelen, moet je dit ook nooit doen. Vraag altijd eerst om hulp. Het forum van Betinfo.nl is hiervoor een perfecte plek.

Ga naar ons forum

Comments are closed.

Scroll To Top