HOT TIPS
Home / Wed informatie / Wed Handleiding / Introductie / Wedden op Voetbal: Beginners Gids

Wedden op Voetbal: Beginners Gids

Als je nieuw bent in de wereld van online wedden op voetbal en nog steeds wat onzeker bent of je al dan niet wilt proberen je vaardigheden in de praktijk wil brengen bij echte online bookmakers dan is dit de plek voor jou! Lees onze korte gids voor een snelle introductie en een aantal handige tips!

“Wat is online sportsbetting?”

Online sportsbetting is vergelijkbaar met normaal inzetten op sportwedstrijden. Het werkt exact hetzelfde als je gewend bent bij de toto en of de sportpools op je werk. Echter online heeft veel meer mogelijkheden!Je kunt een bepaalde inzet plaatsen op één of meerdere sportevenementen en je int je gewonnen inzetten op dezelfde manier. Het enige verschil is dat je online door een administratieproces moet, dat is eenvoudig en Betinfo kan je hierbij ondersteunen.

Online wedden op voetbal is naast hartstikke leuk en spannend ook nog eens eenvoudig en vanaf elke willekeurige computer met internet toegankelijk.

“Is het wel veilig?”

Onze lijst met aanbevolen bookmakers zijn allen uitvoerig door ons getest en wanneer ze niet veilig zouden zijn zouden ze zeker niet op onze lijst ‘Aanbevolen Bookmakers’ voorkomen. Wij werken uitsluitend met de grootste en betrouwbaarste bedrijven op dit gebied samen.

“Wat zijn de voordelen van online betting?”

Het grootste voordeel is dat er een grote selectie van online bookmakers is om uit te kiezen. Dit houdt in dat de speler een keuze heeft waar te gaan spelen. Normaal gesproken hangt veel af van waar de beste quoteringen voor een bepaald evenement zijn. Met een paar muisklikken kan je door een lading aan quoteringen browsen en de beste uitkiezen.

“Zijn online quotes echt beter?”

Hier kunnen we een eenvoudig antwoord op geven. JA! Meer aanbod, meer quotes, meer evenementen en dus ook betere en scherpere quotes.

“Wat is live betting?”

Ook deze optie is alleen maar beschikbaar bij online bookmakers. Normaal gesproken wordt een markt gesloten en kun je niet meer inzetten wanneer een sportevenement eenmaal gestart is. Maar bij (grotere) online bookmakers blijft het spel gewoon doorgaan na aanvang van de wedstrijd. Verschillende quotes worden continue aangeboden in real time, dit maakt het razendspannend om op deze specifieke wedstrijd in te zetten. Ook kan het handig zijn omdat je zo eerst kunt kijken hoe je favoriete team er voor staat alvorens een inzet te plaatsen.

De ‘live betting’ optie zorgt voor unieke winstgevende situaties omdat je een match live kunt volgen en hierop je eigen beoordeling los kunt laten!

“Hoe lang moet ik wachten om mijn winst op te nemen?”

Dit hang een beetje af van de gekozen betalingsmethode. Als je VISA of andere creditcards gebruikt of bijvoorbeeld een internet betaalservice als Moneybookers of Neteller dan staat het geld wat je opneemt binnen enkele seconden op je account!

Als je via bank (Ideal) geld hebt gestort duurt het doorgaans een dag voordat je je winsten weer op je rekening hebt staan.

“Hoe kan ik speeltegoed bij een bookmaker storten?

Dezelfde methoden die je gebruikt voor het opnemen van geld kun je ook eenvoudig en veilig gebruiken voor het storten van geld op je account. Via een beveiligde verbinding kun je via je credit card, Ideal en of een internetbetaalrekening als Moneybookers geld op je account storten. Ook kun je o.a. bij Primera met contant geld een internet tegoed kopen waar mee je heel eenvoudig je speeltegoed kunt opwaarderen.

Op ons forum kun je je vragen kwijt en antwoorden vinden over alles wat met betalingsmethoden te maken heeft.

“Wat heb ik nodig om te beginnen?”

Als eerst heb je tenminste een bankrekening of een creditcard (VISA bijvoorbeeld) nodig. Hiermee kun je een account bij een bookmaker openen.

Bekijk onze Bookmakers recensies en bekijk hun sites. Registreer je bij degene waar je zelf het beste gevoel bij hebt. Welke site spreekt je bijvoorbeeld qua layout het beste aan?

Bekijk vervolgens dagelijks de tips en meningen op Betinfo of op het Betinfo Forum, vorm zo je mening en plaats een inzet bij de bookmaker!

Scroll To Top